Cukier waniliowy BIO 8 g AMYLON
Opis
Cukier waniliowy BIO. Jest doskonałym dodatkiem do deserów, wypieków, napojów oraz różnego rodzaju słodkich dań. Jest odpowiedni dla osób dbających o zdrowie.
Składniki: cukier
trzcinowy*, wanilia Bourbon* 1,5%
*z kontrolowanych upraw ekologicznych
Informacja o alergenach: Produkt może zawierać gluten, jaja, nabiał ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie produktów zawierających w.w. alergeny.
Wartość odżywcza produktu |
w 100 g |
Wartość energetyczna |
1692 kJ/ 398 kcal |
Tłuszcz |
0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
Węglowodany |
98,9 g |
w tym cukry |
98 g |
Białko |
0,1 g |
Sól |
0,01 g |
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Cechy produktu
Bez cukru | Nie |
Bez orzechów | Tak |
Bez soi | Tak |
Bezglutenowe | Nie |
Fair Trade | Nie |
Raw | Nie |
Ekologiczne | Tak |